Компанія Suzuki представила модель Wagon R Smile з зсувними дверима

Компанія Suzuki представила новий мікровен Wagon R Smile, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Новинка буде побудована на тій же платформі, що і кей-кар Wagon R шостого покоління. Мікровен отримав кузов з прямими кутами і зсувні задні двері. Рухає автомобілем гібридна силова установка.

Мікровен схожий на популярний в Японії Suzuki Hustler, але відрізняється більш високим і просторим кузовом. Кругла оптика, мабуть, натхненна ретро автомобілями.

Габарити машини такі: 3395х1475х1695 мм, тобто новинка також відноситься до категорії кей-карів. У порівнянні з Wagon R автомобіль став вище на 45 мм.

Всі модифікації Wagon R Smile отримають 0,66-літровий бензиновий двигун під індексом R06D потужністю 49 л.с. і 58 Нм. Також є гібридний варіант, який доповнений електромотором. У всіх версіях йде варіатор, привід – передній або повний. Заявлений витрата палива становить 3,9-4,4 л на 100 км в залежності від конфігурації.

За доплату можна встановити камери кругового огляду, мультимедійний комплекс з 9-дюймовим екраном, проекційний дисплей, адаптивний криз-контроль і повністю світлодіодну оптику. На вибір доступні 12 кольорів кузова: вісім двоколірних (з контрастною дахом) і чотири однотонних.

Компанія збирається продавати по 5000 примірників на місяць. Чи буде машина поставлятися за межі Японії, невідомо.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти