Нова BMW M4 провалила «Лосиний тест»: відео

«Лосиний тест» створений для перевірки автомобілів на маневреність і стійкість на дорозі. На цей раз випробуванню піддали спортивне купе BMW M4 2021 року в найпотужнішій модифікації Competition, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Автомобіль не зміг показати ідеальних результатів. Пройти тест вийшло тільки на швидкості 76 км / год, і то при виконанні маневру колеса на частки секунди втратили зчеплення з дорогою. При 77 км / год машину вже занесло, і вона збила кілька конусів.

На швидкості 78 і 79 км / год тест був повністю провалений. При вході в другу фазу купе пішло в занос і зачепило кілька конусів, а повернутися на вихідну траєкторію вдалося насилу. При цьому під час маневрування у BMW M4 працювали всі системи безпеки, включаючи контроль тяги і курсову стійкість.

Експерти вважають, що поганий результат пов’язаний із зайвою поворачиваемостью і специфічними налаштуваннями електронних помічників. Вони більше підходять для нестандартних ситуацій на треку, а не міський дорозі. Загальний результат оцінили як задовільний, хоча фахівці порадили марці доопрацювати електронних помічників.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти