Новий Chery Tiggo 7 Plus представлений офіційно

Компанія Chery привезла на автосалон, який відкрився в Ченду оновлений варіант кросовера Tiggo 7 Plus. Тепер для китайської новинкою доступні 3 силові агрегати.

Під капотом Chery Tiggo 7 Plus за замовчуванням встановлюється 1,5-літровий двигун з турбіною, потужністю 147 к.с. Опціонально разом з цим агрегатом запропонують ще й 48-вольтовий стартер-генератор, який покращує динаміку кросовера на старті і зменшує витрату палива. Але всеі характеристики даного агрегату поки не розкриті. Не надала компанія Chery інформацію і про особливості іншої гібридної установки, яка пізніше з’явиться на Tiggo 7 Plus. Відомо лише те, що вона базується на 1,6-літровому двигуні.

Новий Tiggo 7 Plus має велику радіаторну решітку зроблену в форматі металевих планок, які перетинаються між собою. Вся оптика в китайській моделі доповнюється світлодіодами.

Усередині кросовера велика частина деталей оброблені штучною шкірою. Також є здвоєні екрани, під якими розташовуються тонкі дефлектори обдуву і кнопка включення двигуна. Нижче знаходиться блок управління клімат-контролем з двома шайбами ​​і невеликим екраном. За прикладом інших моделей бренду китайська новинка комплектується компактним важелем КПП.

Судячи з усього, оновлений Tiggo 7 Plus надійде на китайський ринок в найближчі кілька тижнів.

Джерело auto-portal.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти