Таким був один з найрозкішніших авто-будинків 1970-х років

В останнє десятиліття індустрія кемперів стрімко розвивається, все більше автовиробників приєднуються до сегменту, пропонуючи найрізноманітніші будинки на колесах буквально будь-якого розміру від невеликих трейлерів для однієї людини до масивних розкішних вантажівок з гаражем для спортивного автомобіля.

Екземпляр під назвою «Камелот» представляє собою велику фуру вагою понад 1,8 тонн, який був випущений в 1974 році компанією Edler Company. Це був один з найрозкішніших автобудинків того часу.

Усередині абсолютно все, що може знадобитися в дорозі, включаючи навіть гараж з двома снігоходами. Повний перелік виглядає так: постільна білизна, посуд, прилади і інші дрібні речі, як і на кожній кухні. Крім обідньої зони є вітальня, а за нею йде спальня з великим двомісним ліжком, поруч знаходиться туалет і ще одна кімната для відпочинку.

Також свого часу Edler Company встигла побудувати ще кілька варіантів «Камелота» з окремим боксом для перевезення коней і моторних човнів. За основу використаний Ford C-Series з 5,8 літровим бензиновим мотором, що працює в парі з чотириступінчастою АКПП. Правда, технічні характеристики продавець не повідомляє, але згадує, що трейлер зберіг повністю оригінальний вид, включаючи всі меблі і зовнішнє фарбування.

Джерело auto-portal.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти