У Китаї випустять електрокар за 4500 доларів з запасом ходу в 180 км

На міжнародному автосалоні в китайському місті Ченду був представлений черговий китайський народний електромобіль Punk Duoduo, вартість якого починається з позначки 4450 доларів.

Автомобіль невеликий: довжина становить 3325 мм, ширина – 1500 мм, висота – 1588 мм. Однак, колісна база для такої крихітки пристойна – 2275 мм.

У салоні є контрастна оббивка і повний набір базових зручностей, в числі яких: центральний замок, електричні дзеркала, система моніторингу тиску в шинах, медіасистемa з 7-дюймовим екраном і бездротовим Bluetooth.

У рух автомобіль приводиться двигуном потужністю 39 к.с. з піковим крутним моментом 110 Н·м. В авто застосовуються літій-залізо-фосфатні (LiFePO4) тягові акумулятори ємністю 10,3 і 14,5 кВт·год, запас ходу складає 128 або 178 кілометрів по циклу NEDC.

У продаж Punk Duoduo надійде з 12 вересня. Цей автомобіль стане конкурувати з бестселером китайського ринку і одним з наймасовіших електромобілів в світі Wuling HongGuang Mini EV – ці авто приблизно схожі за габаритами і знаходяться в одній ціновій категорії.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти