Найочікуваніші новинки Мюнхенського автосалону 2021

Вже 7 вересня, свої двері відкриє Мюнхенський автосалон. Виставка отримала офіційну назву IAA Mobility 2021 і триватиме до 12 вересня.

Захід стане найбільшим в цьому році і вперше пройде не у Франкфурті-на-Майні, а в Мюнхені.

Через переїзд не у всіх автовиробників була можливість взяти участь в самій виставці. Наприклад, концерн Stellantis відмовився привозити свої новинки. Також будуть відсутні стенди Toyota. Найбільша кількість машин буде представленa від концерну Volkswagen Group. Тут покажуть моделі Audi, Cupra, Porsche і Volkswagen, а ось автомобілям Skoda місця не знайшлося.

Зокрема, Audi представить концепт Grand Sphere, а VW презентує шоу-кар ID.2 (або ID.1). Також будуть показані ID.5 GTX, Taigo і новий Поло. BMW привезе на виставку оновлені X3 і X4, нове купе 2-Series, а також водневий iX5 Hydrogen. MINI продемонструє концепт Vision Urbanaut. На стенді Mercedes виставлять електричні EQE і EQS. Їх доповнить концепт електрокроссовера преміального суббренда Maybach.

Відвідати виставку зможе кожен бажаючий. Вартість вхідного квитка з 7 по 9 вересня складає 20 євро, якщо оплата здійснювалася онлайн і 22 євро, якщо придбати його на місці. З 10 по 12 вересня ціна на квитки буде складати 25 і 27 євро відповідно. Для студентів ціна становить 10 євро (12 євро на місці).

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти