Як виглядає найкрутіший Duster 2022 модельного року

У червні 2021 року модель Dacia Duster пережила оновлення. У кросовера змінилися зовнішність і інтер’єр, ставши більш привабливими. Тепер з’явилася лімітована версія автомобіля, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Новинка отримала назву Dacia Duster Extreme Limited Edition, а тираж буде обмежений. Від стандартного варіанту автомобіль відрізняється помаранчевими акцентами на решітці радіатора, дзеркалах, рейлінга і задніх дверей. Також кросовер оснастили чорними 17-дюймовими алюмінієвими колісними дисками з особливим дизайном. Кузов доступний в шести кольорах: Glacier White, Pearl Black, Comet Grey, Iron Blue, Arizona Orange і Urban Grey.

Новинка базується на топової комплектації Prestige, тому салон оснащений системою мультимедіа Media Nav з 8-дюймовим екраном, підтримкою бездротових Apple CarPlay і Android Auto, навігацією, автоматичним кондиціонером, круїз-контролем і двома USB-портами. Салон оброблений міцною тканиною з помаранчевої прострочкою, а на вентиляційних отворах і центральної консолі зроблені акценти такого ж кольору.

Технічні характеристики та обладнання не розкриті. Передбачається, що це буде 1,5-літровий дизельний двигун потужністю 115 к.с. або 1,3-літровий бензиновий мотор на 150 к.с., до яких йде повний привід і 6-ступінчаста АКПП. У продаж кросовер надійде на початку 2022 року. Ціна і тираж не названі.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти