Замість Land Cruiser 300: покупцям запропонували незвичайний позашляховик

Японська компанія Renoca створює моделі на основі автомобілів Toyota. Одним з таких екземплярів став позашляховик Renoca 106, побудований на основі Toyota Land Cruiser 100, передає «Твоя МАШИНА» .

Донорська модель виглядає сучасно, тому компанія надала автомобілю риси Land Cruiser J60, який проводився з початку 1980-х років. Машині замінили грати радіатора, встановили круглі фари, поворотники винесли в кути кузова, бампери переробили і доповнили хромованими вставками. Також встановили нові капот і крила, а спеціальні колеса з позашляховими шинами надають ретро дизайн.

Інтер’єр теж істотно переробили. В салон встановили нову панель приладів і сидіння, що відповідають духу 80-х років. Чохли на крісла та оздоблення теж зроблені в ретро стилі, але покупці можуть адаптувати їх під свій смак. До слова, опції, доступні за доплату, пропонуються у великій кількості, тому кожен зможе підібрати щось на свій смак.

Так як компанія в пріоритет ставить інтереси клієнтів, у покупців є можливість створити машину з нуля. Тобто клієнти можуть самі вибрати забарвлення кузова або оздоблення кабіни, вказати, якою хочуть бачити грати, бампери, фари та інше. Також можна розширити колісні арки, встановити кошика або масивні багажники на даху. Екстер’єр можна доповнити дерев’яними вставками або хромованими дзеркалами. Коштувати такі доробки можуть 27-37 тис. Доларів, причому вартість самої машини в цю суму не входить.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти