Volkswagen додає в свої машини більше пластика через проблеми з поставками

Дефіцит мікрочіпів все ще не дозволяє автовиробникам випускати машини в повному обсязі, але компанія Volkswagen знайшла свій спосіб, як вийти з ситуації, передає « Твоя МАШИНА ».

Так, марка почала поставки недоукомплектованих машин, і вже надійшов у продаж компактний хетчбек Fox без інформаційно-розважальної системи. Тепер почалися поставки компактних кросоверів Nivus, які також позбавлені мультимедіа. Відсік, де повинен бути екран, закритий пластиковою заглушкою.

Причому відсутній тільки екран, а вся проводка збережена, тому пізніше покупці зможуть встановити відсутню систему. Але є й інший варіант: замість великого сенсорного екрану можна встановити 6,5-дюймовий Composition Touch за додаткові 350 доларів, але тоді не буде працювати камера заднього виду, яка входить в оснащення.

Якщо сенсорний екран все ж необхідний, то за 800 доларів можна придбати Volkswagen Nivus з додатковим пакетом Play & Tech, який також додає адаптивний круїз-контроль і бездротову зарядку для смартфона. У порівнянні з 20 000 доларів, які варто сам кросовер, це не така велика доплата.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти