Cupra представила потужний електричний хетчбек

Марка Cupra представила концепт хетчбека UrbanRebel. У автомобіля можна помітити деякі риси і пропорції серійного електромобіля, який вийде в 2025 році, передає «Твоя МАШИНА» .

Серійна версія Cupra UrbanRebelстанет близьким родичем Volkswagen ID.2. В даний момент модель знаходиться на стадії концепту, але компанія вже планує втілити автомобіль в життя.

Вже запропоновані деякі рішення. Так, фари будуть складатися з декількох трикутників, а передній бампер отримає вид акулячого носа. Тонкі передні стійки поєднуються з клиноподібної лінією між задніми стійками і багажником. Задня частина зроблена в стилі кросовера Formentor.

Довжина автомобіля досягає 4080 мм, ширина – 1795 мм і висота – 1444 мм. Очікується, що такі ж габарити отримає і серійний варіант. Подробиць немає, але передбачається, що UrbanRebel буде оснащений агрегатом потужністю 340 к.с. і піковими 435 к.с.

Розгін до сотні може скласти 3,2 секунди. Таким чином, машина вийде на 1 секунду швидше, ніж Formentor VZ5 і в два рази швидше стандартного хетчбека Born.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти