Український автовиробник повернувся на ринок

У серпні після довгої перерви український виробник КрАЗ повернувся на рідний ринок і реалізував перші вантажівки. Поки що продано тільки три автомобіля, але все ще попереду, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

У серпні було продано тільки самоскиди: КрАЗ-65032, КрАЗ-65055 і КрАЗ-5401. До слова, саме на таких машинах спеціалізується КрАЗ. Почати відродження після банкрутства з виробництва саме з цих моделей було правильним ходом.

Наприклад, КрАЗ-65032 – це повнопривідна версія з колісною формулою 6х6 і вантажопідйомністю до 20 тонн. Аналоги на місцевому ринку знайти складно.

КрАЗ-65055 став бестселером підприємства. Автомобіль має колісну формулу 6х4 і призначений для перевезення щебеню, піску, гірських порід. Свого часу він був дуже затребуваний при дорожньому будівництві. КрАЗ-5401 – це вже беськапотная серія важких вантажівок, яку підприємство розвивало в останні роки.

Раніше КрАЗ відвантажив партію шасі для установки спецнадстроек в Європу, а навесні був підписаний контракт про співпрацю з американською компанією на 3 роки.

Джерело autoconsulting.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти