ЗАЗ налагодить виробництво «урізаного» автомобіля

На автозаводі «ЗАЗ» вирішили розпочати складання власної варіації Lada Granta, внісши коректування в комплектацію «Classic Light», тобто тепер авто буде без кондиціонера і аудіосистеми. Варто зауважити, що аналогічні недорогі комплектації вже передбачені для «Vesta» і «X-RAY», а найближчим часом з’являться і подібні «Granta».

Також, в «Granta Classic Light» приберуть ABS, виключать електроприводи регулювання дзеркал, повноцінний обігрів і ще деякі функції. Крім того, в такій машині не будуть встановлені протитуманні фари. Передбачається, що після виключення цих комплектуючих, вартість машини неабияк просяде – до 180 тис. гривень.

Нагадаємо, що зараз в Україні ціна на «LADA Granta» в найпростішій комплектації починається від 225,68 тис. гривень: в цьому варіанті встановлений бензиновий двигун, об’ємом 1,6 літра і потужністю в 97 кінських сил, який працює в парі з 5-швидкісною «механікою».

Ймовірно, що про зниження цін на це авто задумалися після того, як стало відомо, що готові машинокомплекти, що поставляються з РФ, можуть стрімко подорожчати: тільки за цей рік, на російському «АвтоВАЗі» неодноразово змінювали вартість продукції – 5 разів компанія підвищувала ціни на 1-2 відсотки.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти