Volkswagen представив прототип електричного кросовера з запасом ходу 400 км

Прототип концептуального електромобіля Volkswagen ID. Life був продемонстрований на виставці в Мюнхені. Відомо, що електрокар є прототипом для сімейних міських автомобілів лінійки ID, початок випуску яких запланований до 2025 року.

Вартість такого електромобіля складе близько € 20000. ID. Life оснащений електродвигуном потужністю 172 кВт (234 к.с.), а першу “сотню” набирає за 6,9 секунди, стверджують в Volkswagen. Батарея потужністю 57 кВт/год забезпечує запас ходу в 400 км при максимальній швидкості в 180 км/год.

Варто відзначити, що електрокар створений з перероблених і екологічних матеріалів, обладнаний знімним дахом і різними цифровими технологіями. Дзеркала заднього виду замінені камерами, картинка з яких виводиться на дисплеї. Управління основними функціями водіння здійснюється за допомогою сенсорної панелі на шестикутному рульовому колесі з відкритим верхом. У систему авто можна інтегрувати смартфон для управління навігацією і контентом.

Також в автомобілі є опція перебудови салону в кінотеатр або ігровий зал – вбудовані відеоігри і проектор висуваються з передньої панелі, а сидіння повністю складаються. Об’єм багажника при складених задніх кріслах становить 1285 літрів.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти