Toyota представила «розумну» Corolla за ціною Renault Logan

Сімейство Toyota Corolla представлено в безлічі модифікацій, і на цей раз виробник представив нову. Причому коштувати автомобіль буде як Renault Logan, передає «Твоя МАШИНА» .

У 2006 році дебютувало десяте покоління Corolla, яке отримало версії Fielder (універсал) і Axio (седан). Вони так сильно відрізнялися від глобального варіанту, що їх виділили в окремі моделі. За 15 років седан і універсал уже встигли тричі змінити покоління. Тепер виробник провів рестайлінг.

Після поновлення машини отримали допрацьовані системи безпеки. Так, в базовому варіанті автомобілі мають датчик світла Conlight і фірмовий комплекс активної безпеки Toyota Safety Sense, який дозволяє автоматично зупинятися при появі перешкод і розпізнавати пішоходів.

Під капотом знаходиться той же 1,5-літровий бензиновий двигун на 103 або 109 к.с. Також є гібридний варіант з установкою на основі 1,5-літрового двигуна з віддачею 74 к.с., доповненого електромотором на 61 к.с. Привід – передній або повний, коробка передач – “механіка” або варіатор. Corolla Fielder буде коштувати від 15 000 доларів, а Axio – від 14 000 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти