Volkswagen розсекретив передвісника найдоступнішого електрокара

Компанія Volkswagen розсекретила концепт-кар під назвою ID. Life. Це прототип електрокара з доступною ціною, який надійде в продаж в 2025 році, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Новинка побудована на укороченою версії тієї ж платформи, що і серійний ID.3. Крім форм-фактора і розмірів автомобіль відрізняється компонуванням. Компанія позиціонує ID. Life як «міський автомобіль з вседорожнім характером». Про хорошої прохідності говорить не тільки незграбна стилістика, а й дорожній просвіт в 190 мм, а також кути в’їзду і з’їзду 26 і 37 градусів відповідно.

Інтер’єр виконаний в дусі мінімалізму. Так, в салоні знаходиться тільки одна сенсорна панель, яка встановлена ​​в ступиці оригінального керма. Але в передній панелі захований висувний проекційний екран, до якого можна підключати сторонні медіа технології, включаючи навіть ігрові консолі.

Довжина ID. Life складає 4091 мм, ширина – 1 845 мм, а висота – +1599 мм. Тобто габарити новинки набагато менше актуального Golf, при цьому колісна база більше – 2650 мм. Багажник Volkswagen ID. Life вміщує 225 літрів, ще 108 літрів можна помістити в «підпіллі». Крім того, під передньою «кришкою капота» знаходиться 68-літровий відсік. Обсяг можна збільшити до 1285 літрів, якщо скласти задні сидіння і переднє пасажирське крісло.

Незважаючи на те, що ID.3 і ID. Life побудовані на одній платформі, передній привід вперше отримав саме Volkswagen ID. Life. Електрокар має тільки один двигун, його потужність – 234 к.с. і 290 Нм. Сотню автомобіль набирає за 6,9 секунди, а максимальна швидкість – 180 км / ч.

ID. Life отримає батарею ємністю 57 кВтг, яка дає запас ходу 400 км. Також присутня функція швидкої зарядки, яка дозволяє за 10 хвилин набрати заряд на 160 км. Серійний варіант з’явиться в 2025 році, хоча компанія не уточнює, чи збережуться характеристики концепт-кара.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти