Представлена ​​електрична Skoda з запасом ходу в 535 км

Компанія Skoda представила офіційні зображення нового електричного купе-кроссовера Enyaq Coupe iV. Машина побудована на класичній моделі Enyaq iV і матиме три версії, топова з яких буде видавати 265 “конячок” і долати на одному заряді більше 500 кілометрів.

Новинка буде мати більш обтічний і практичний кузов ліфтбек, а також стане на міліметр вище (1617 мм) і на 14 міліметрів (4564 мм) довше стандартної версії. Ширина і колісна база складають 1879 і 2765 міліметрів відповідно.

На ринок купеподібний автомобіль випустять в трьох варіаціях. Базовий 60iV буде агрегатуватися заднім приводом, одним 179-сильним електродвигуном і тяговою батареєю ємністю 62 кВт*год. Сходинкою вище встане модифікація 80 iV з більш продуктивним електромотором на 204 кінські сили і батареєю на 82 кВт*год, а найдорожчою буде повнопривідна варіація iV 80x, яка має два мотора сумарною потужністю 204 к.с.

За подоланням відстані Еnyaq Coupe буде перевершувати стандартний Enyaq на 15 кілометрів. Середня версія зможе долати на одному заряді до 535 кілометрів по циклу WLTP.

Інших детальних відомостей про нову модель в даний час немає. Прем’єра Skoda Enyaq Coupe iV повинна пройти до кінця нинішнього року, а в продаж він цілком ймовірно надійде тільки на початку наступного.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти