Велику колекцію машин «з сараю» оцінили в кругленьку суму

Британська фірма London Barn Finds почала розпродаж однієї з найбільших колекцій автомобілів. Ці екземпляри були знайдені в ангарі, передає «Твоя МАШИНА» .

В ангарі в Північному Лондоні була знайдена покинута колекція з 174 автомобілів. Їх загальну вартість оцінили в 1,4 млн доларів. Представники колекції знаходяться в різному стані і різної цінової категорії.

Власник просто купав за безцінь все старі машини, які йому траплялися. Він планував їх відреставрувати, але до справи руки не дійшли. В результаті машини так і залишилися порошитися в старому ангарі.

У колекції зустрічаються такі екземпляри, як Mini, Land Rover і MG. Також є моделі BMW, Mercedes-Benz і Citroen. Найдешевшою машиною став фургон Citroen Berlingo 2000 року випуску, який оцінили в 139 доларів, а найдорожчою – MG MGA 1960 випуску, оцінений в 35 тис. Доларів.

London Barn Finds вирішила розпродати всі автомобілі, проте терміни закінчення аукціону не вказані. До цього фірма отримала від власника машин півтора десятка коробок з різного роду документацією, де крім реєстраційних свідоцтв були і історія техобслуговування автомобілів, а також фотографії «з кращих часів».

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти