Опубліковані перші фото п’ятидверного седана Xiaomi M1

Зовсім недавно на офіційному форумі бренду Xiaomi були опубліковані рендери зображення першого автомобіля компанії від дизайнера Мо Фей.

Варто відзначити, що представлені рендери неофіційні. Мо Фей вважає, що машина може вийти сучасним молодіжним седаном, який буде мати камери замість дзеркал, великоформатні колісні диски і висувні дверні ручки, як у Range Rover Velar.

Ніякої докладної інформації про автомобіль поки не було озвучено. Як вважає дизайнер, машина може отримати голосовий помічник, систему автономного водіння, а також великоформатний голографічний екран всередині. Швидше за все, всі передові електронні системи в автомобілі будуть керуватися технологіями MIUI For Car, а запас ходу буде дорівнює приблизно тисячі кілометрів.

Відзначимо, що для розробки і випуску електромобілів Xiaomi була створена окрема компанія Xiaomi EV. Її капітал становить 10000000000 юанів (~ 1,55 мільярда доларів), а в штаті числиться 300 співробітників, в тому числі засновник і генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти