Відбулася офіційна презентація KIA Sportage GT-line нового покоління

На недавно відкритому автосалоні в Мюнхені компанія Kia представила версію Sportage GT-line для європейського ринку. Новинка стала виглядати більш спортивно, незважаючи на зменшену колісну базу в порівнянні з попередньою модифікацією моделі.

Зовні автомобіль має чорну решітку радіатора, яка виконана у вигляді складної форми, а збільшені світлодіодні габаритні вогні з обох сторін плавно переходять в фари, що виглядає дуже харизматично і сучасно.

Одночасно увігнута і опукла форма задніх ліхтарів відрізняється від популярної раніше плоскої конструкції. Внутрішня світлодіодна вставка має схожий зовнішній вигляд з денними ходовими вогнями в передній частині автомобіля, додаючи кормі відчуття динаміки. Нова модель побудована на платформі N3.

Європейська версія має довжину 4515 мм, що на 85 мм менше, ніж у паркетника для інших країн. Колісна база дорівнює 2680 мм (на 75 мм коротше).

Всередині нового Kia Sportage GT-line можна побачити величезну панель, на яку виводяться показники «приборки» і системи мультимедіа. На кермі є ексклюзивний логотип GT. Також важіль перемикання коробки передач замінили на шайбу, яка нагадує деталь космічного корабля.

Покупцеві буде запропонований вибір з цілого ряду комбінацій силових установок, серед яких 1,6T (бензин і легка гібридна система 48 В, максимальна потужність якої дорівнює 150 або 180 к.с.).

Джерело auto-portal.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти