Відбулася офіційна презентація нового хетчбека Renault 5

На автосалоні в Мюнхені представили електричний концепт-кар Renault 5. До цього модель була звичайним тридверним хетчбеком, який продавався на європейському ринку з 1970 по 1985 рік. Тепер автомобіль відродився у вигляді електромобіля, передає «Твоя МАШИНА» .

Якщо оригінальний Renault 5 виглядав струнким і акуратним, то концепт став більш громіздким. Машину оснастили великими колісними дисками, а на передніх і задніх крилах з’явилися лінії. Передбачається, що Renault 5 прийде на зміну Zoe.

Створюючи дизайн кузова, розробники спиралися на класичний Renault 5. Так, передня частина складається з великої кількості плоских прямих ліній і прямокутників, нагадуючи бампер і фари Renault 5 першого покоління. Задня частина успадкувала кут С-стійки, форму ліхтарів і прямі задні двері від оригінальної моделі. Ліхтарі відрізняються тільки висотою і структурою світлодіодного джерела світла. Також вони з’єднані двома світлодіодними смужками, що проходять через задні двері. З правого боку розташований ромбоподібний логотип Renault з цифрою «5».

Взагалі, в концепті багато елементів носять цифру «5», і знайти їх належить майбутнім власникам. Подробиць щодо технічної частини і оснащення салоні немає. Також компанія на прес-конференції заявила, що до 2025 року планує випустити ще 7 нових моделей електрокарів.

Джерело auto-portal.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти