Компанія Skoda анонсувала нове електричне купе кросовер Enyaq Coupe iV

Компанія Skoda показала новий електромобіль і розкрила деякі подробиці про силову установку. Так, Skoda Enyaq Coupe iV буде доступний в трьох варіантах потужності, передає «Твоя МАШИНА» .

Модель отримає кузов ліфтбек з похилим дахом. Довжина досягає 4563 мм, а висота – 1617 мм. Багажник вміщує 570 літрів. На вибір будуть запропоновані пакети Design Selection, які допоможуть надати салону бажану атмосферу.

Так, Loft Design Selection зробить машину більш затишною, а перевагою Lodge стало використання екологічно чистих матеріалів. Наприклад, чохли для крісел складаються з 40% натуральної вовни і 60% поліестеру. Також, можна буде вибирати між трьома рівнями віддачі силової установки, акумуляторами двох розмірів, а також заднім і повним приводом.

Базова модифікація оснащена батареєю на 62 кВтг і електромотором на 132 кВт, привід – задній. Комплектація Enyaq Coupe iV 80 теж заднеприводная, але потужність досягає вже 150 кВт, а ємність акумулятора – 82 кВтг. Запах ходу на одному заряді у цій версії становить 535 км. Enyaq Coupe iV надійде в продаж в кінці 2021 року в той же період буде названа ціна.

Джерело auto-portal.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти