Колекцію машин з фільму «Божевільний Макс: Дорога люті» пустять з молотка

В Австралії на аукціон виставили колекцію з 13 автомобілів, які брали участь в зйомках фільму «Божевільний Макс: Дорога люті» 2015 року. Аукціонний будинок Lloyds Classic Car поставив умову – всі 13 машин продаються одним лотом.

В якості оплати організатори аукціону готові прийняти криптовалюту і обіцяють відправити всі екземпляри в будь-яку точку планети. У колекцію входить знаменитий Doof Wagon, який очолював колону в фільмі, трейлер-цистерна під назвою War Rig, а також автомобіль з ім’ям Gigahorse, зібраний з двох Cadillac Coupe de Ville.

У кожного автомобіля з фільму є власне ім’я. Наприклад, в колекцію входять вже згаданий Doof Wagon, побудований на базі тягача MAN KAT 1 і переобладнаний в музичну сцену, і Gigahorse Несмертного Джо, який являє собою два зварених кузова Cadillac Coupe DeVille 1959 року випуску, встановлених на шасі від вантажівки. Цистерна War Rig в свою чергу базується на трьохвісному Tatra і хот-роді і оснащена двома наддувними «вісімками».

У списку згадуються Nux Car, створений на базі купе Ford кінця 30-х років минулого століття з восьмициліндровим мотором, і Elvis, оснащений мотором V12 (дві спарені «шістки» GMC) з системою вприскування закису азоту і кулеметом. Також в колекцію входять Flamer, Razor Cola, Saber Tooth і Caltrop: El Dorado.

Заявки від зацікавлених клієнтів приймаються до кінця вересня, при цьому вартість колекції не розголошується. За підбір учасників аукціону відповідає особисто глава Lloyds Classic Car в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні Френк Чейні.

Джерело bizua.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти