Бюджетний суперник Skoda Octavia засвітився на офіційних знімках

Компанія Geely оновила свою модель Emgrand GL, яка випускається з 2016 року. Причому змінили не тільки зовнішність, а й назву.

Тепер автомобіль носить індекс L. В результаті проведеного рестайлінгу седан приріс в розмірах і досягає в довжину 4735 мм (+10 мм). Ширина збільшилася на 13 мм до 1815. Висота і колісна база залишилися без змін і становлять 1478 і 2700 мм. Відрізнити від попередника модель можна по інший решітці радіатора.

Оптика вже в базовій комплектації буде світлодіодною. Тонкі фари доповнені скошеними лініями денних ходових вогнів, а задні ліхтарі об’єднані між собою світлодіодною лінією. Салон моделі поки не розсекретили. Відомо, що в його оснащення увійде великий екран, який об’єднає в собі цифрову приладову панель і мультимедійну систему.

У рух новинку буде приводити 1,4-літровий турбодвигун потужністю 141 к.с., який працює в парі з шестиступінчастою “механікою” або варіатором. Можливо, пізніше з’являться потужніші і гібридні варіанти. Вартість базового Emgrand GL становить 11 000 доларів. Цінник на новинку швидше за все буде вище. Офіційна прем’єра відбудеться в кінці цього або початку наступного року.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти