Hyundai готує величезний позашляховик під новим брендом

Вже зовсім скоро компанія Hyundai випустить новий седан Ioniq 6 і кросовер Ioniq 7. Якщо прийдешній седан вже був засвічений на фото, то величезний кросовер показали вперше.

Новинка виконана в тій же стилістиці, що і інші представники електричного сімейства марки. SUV відрізняється більш великими розмірами, з високим вітровим склом і похилою лінією даху. Ioniq 7 отримав вузьку горизонтальну світлодіодну лінію в передній частині, яка розтягнулася на всю ширину кузова і вертикальні світлодіодні блоки на бампері. Великі колеса ідеально вписалися в квадратні арки.

В основу Ioniq 7 лягла подовжена версія модульної платформи E-GMP, завдяки якій салон моделі вдалося зробити трирядним. У рух автомобіль призводять два електромотори потужністю 308 к.с. Запас ходу в 483 км забезпечить акумуляторна батарея ємністю 100 кВт•г. Також флагману обіцяні новітні системи ADAS Hyundai, включаючи Highway Driving Pilot, яка відповідає 3-му рівню автономності. Презентувати новинку збираються найближчим часом, а в продаж вона надійде не раніше 2023 року.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти