Toyota Corolla Cross JDM буде відрізнятися від глобальної версії

У Мережі з’явилися перші фотографії JDM-варіанту Toyota Corolla Cross. Якщо вірити цим знімкам, то новинка, на рідному для компанії, ринку буде виділятися іншим переднім бампером зі збільшеною решіткою радіатора. Фари і задні ліхтарі кросовера, в свою чергу, також виявляться незвичайними: збережуть форму, але зміниться внутрішня частина.

Спереду буде відсутній традиційний логотип «Тойота», який замінить фірмова емблема сімейства Corolla.

Чи буде якась технічна різниця між глобальним і японським варіантом «Королла Крос», не повідомляється. Швидше за все, на японському ринку автомобіль буде представлений в гібридній версії, яка вже продається в інших країнах. У ній кросовер запропонований з 1,8-літровим ДВС потужністю 98 кінських сил, що працює в парі з 72-сильним електричним мотором. Сумарна віддача такого тандему становить 122 кінських сили.

Кросовер Toyota Corolla Cross побудований на модульній платформі TNGA-C, яка лежить в основі звичайної «Королли» і кросовера C-HR. З минулого року його можна купити в Таїланді і США. На азіатському ринку кросовер продають з 1,8-літровим 140-сильним бензиновим мотором, а в Сполучених Штатах з 2-літровим двигуном потужністю 169 к.с.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти