Toyota готує позашляховик з можливостями Land Cruiser 300

Японська корпорація Toyota провела реєстрацію товарного знака, призначеного для нової моделі GX550, яка продовжить ряд позашляховиків GX.

Даний захід відбувся на ринку Коста Ріки. Ніякої інформації щодо технічних характеристик преміальних позашляховиків GX поки немає. Також неясно, як буде виглядати автомобіль зовні і всередині.

На думку експертів, патентування абсолютно нової моделі зовсім не випадково. Справа в тому, що Lexus GX460 був модернізований зовсім недавно, отримавши деякі зміни в своєму обладнанні. З цього випливає, що очікувати ще одного оновлення для автомобіля не доводиться і в найближчі роки він залишиться в своєму актуальному виконанні. Цілком ймовірно, що з шильдиком GX550 найближчим часом зможе дебютувати новий позашляховик, який буде оснащений бі-турбованим шестициліндровим мотором на 409 «коней».

Також не виключено, що патентування знака проведено з єдиної причини – щоб його не отримав в своє розпорядження будь-який інший автовиробник. Якщо Lexus все ж таки зважиться на випуск нової машини, то вона стане черговим дебютантом слідом за моделями із серії LX, які зараз переживають повну зміну поколінь. Їх дебют запланований розробниками на 2022 рік.

Джерело auto-portal.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти