Американець втопив свою Tesla в воді, але електрокар впорався

Автор YouTube-каналу Chillin ‘with Chet провів цікавий експеримент. Він втопив свій Model S Plaid. Для цього довелося побудувати штучна водойма глибиною понад два метри, передає «Твоя МАШИНА» .

Автомобіліст збирався проїхати на електрокарі під водою. Це було небезпечно, так як могло статися коротке замикання. Щоб зробити експеримент максимально безпечним, власник попросив допомоги у фахівців.

Підготовка зайняла багато часу. Учасники підійшли до справи з усією відповідальністю. Спочатку був виритий величезний штучний водойму, на дно якого постелили спеціальну плівку. Потім його заповнили водою, а автомобіль додатково ізолювали. У салоні встановили балон з повітрям. На березі чергував рятувальник і автомобіль, готовий в будь-який момент витягнути електрокар з води.

Результати не виправдали очікувань. Навіть з додатковим вантажем машина не змогла повністю зануритися у воду. Tesla Model S Plaid просто пропливла по штучному водоймі, не торкаючись дна. Зате машина самостійно вибралася на сушу, хоча під час запливу кілька разів відключалася. Автор пообіцяв врахувати помилки і спробувати повторити експеримент.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти