Найкрутіший Nissan сучасності представлений офіційно

Компанія Nissan оновила суперкар GT-R і доповнила сімейство двома спецверсіями GT-R Premium Edition T-spec і GT-R Track Edition Engineered by Nismo T-spec. Кожна з них вийде тиражем у 100 примірників, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Лімітовані версії від стандартного варіанту відрізняються карбон-керамічними гальмами, заднім спойлером з вуглецевого волокна, спеціальними шильдиками, кришкою двигуна з унікальним дизайном. Автомобілі доступні в відтінках Midnight Purple і Millennium Jade, які нагадують полярне сяйво і відсилають до минулим поколінням GT-R.

Також купе отримало широкі ковані легкосплавні колісні диски Rays з обробкою під бронзу, темні накладки воздуховодов і бічні дзеркала в колір кузова. Варіант Nissan GT-R Track Edition Engineered by Nismo T-spec – більш просунутий, і його оснастили дахом і кришкою багажника з вуглепластика, а також більш жорсткою підвіскою.

У салоні Nissan GT-R встановили сидіння преміум-класу, обшиті напіваніліновою шкірою з замшевими вставками. Стеля оздоблена стеганой алькантарою. Під капотом залишилася колишня силова установка – 3,8-літровий бітурбований двигун V6 потужністю 573 к.с. і 652 Нм, до якого йде 6-ступінчастий робот і повний привід ATTESA E-TS.

В Японії продажі почнуться з жовтня 2021 року, а на ринок США модель надійде взимку. Стандартний варіант буде коштувати від 98 500 доларів, а GT-R Premium Edition T-spec – від 138 490 доларів. Мінімальна ціна NISMO T-spec складе 162 500 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти