На торги виставлені 174 класичних автомобіля з однієї приватної колекції

У Лондоні на торги виставлять автомобілі з занедбаної колекції. Йдеться про 174 примірниках середини минулого століття. Автомобілі знаходяться в одному з ангарів на півночі британської столиці, передає «Твоя МАШИНА» .

Ангар довгий час належав одному колекціонеру. Власник купував все машини поспіль, щоб потім їх відновити і продати за більшу ціну. Однак до справи плани так і не дійшли.

У колекції знаходяться дорогі моделі від MG, Porsche, Mercedes-Benz, BMW і Land Rover. Також є більш скромні автомобілі марок Nissan, Citroen, Fiat і Volkswagen. Всього в ангарі знаходиться 174 машини, більшість з них прийшла з другої половини минулого століття.

Власник збирав машини близько 20 років, але тепер міська рада вимагає повернути склад. Тому в спішному порядку почався розпродаж автомобілів. За попередніми даними, загальна вартість транспортних засобів оцінюється в 1,4 млн доларів. Незважаючи на шар пилу, автомобілі знаходяться в робочому стані.

Згідно з первинною оцінкою, найдорожчим автомобілем є спорткар MG MGA 1960 випуску, а найдешевшим – Citroen Berlingo 2000 року.

Потенційним покупцям буде виділено 15 хвилин на огляд авто. Після цього людина зможе скласти заявку і придбати вподобаний йому автомобіль за встановлену ціну. Ті екземпляри, які не встигнуть продати в відведені терміни, будуть виставлені на електронну площадку аукціонів eBay.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти