Автомобільні новинки, які з’являться в Україні восени 2021: не тільки кросовери

Осінь традиційно є важливим “бізнес-сезоном” для автомобільного ринку: виходить багато моделей-новинок, які можуть стати міцною основою для успішних майбутніх продажів. Представляємо вашій увазі підбірку новинок цього року.

Citroen C4

Хетчбек Citroen C4 третього покоління приходить на зміну відразу декільком автомобілям: з одного боку – він спадкоємець моделі C4 першого і другого покоління, з іншого – змінює крос-хетч Citroen C4 Cactus. Тому в новинці переплелися риси традиційного 5-дверного хетчбека і компактного кросовера. Захисні накладки і короткі звіси – явний плюс з точки зору практичності, так само як і широкий вибір двигунів для України: парочка бензинових 1,2-літрових моторів потужністю 100 або 155 к.с., а також 1,5-літровий турбодизель на 130 «коней». Базова версія пропонується з МКПП, старші комплектації з 8-ступінчастою АКПП. Цікаво, що в гамі моделі Citroen C4 також заявлена ​​повністю електрична версія, яка в майбутньому може з’явитися і в Україні. Але поки тільки традиційні ДВС. Серед особливостей моделі можна відзначити три пакети зовнішньої персоналізації і п’ять варіантів обробки салону. Також всередині можна побачити великий 10-дюймовий дисплей і комфортні сидіння Advanced Comfort. Та й в цілому автомобіль виділяється хорошою комплектацією: система утримання в смузі руху, моніторинг «сліпих зон» дзеркал заднього виду, LED-фари з автоматичним перемиканням дальнього світла. Стартова ціна Citroen C4 починається з 500 000 гривень. Перші екземпляри новинки прибудуть до дилерів для клієнтських тестів.

DS 4

Новинка DS 4 робить ставку на оригінальний дизайн і високі технології: активна підвіска, поворотні фари, системи напівавтономного водіння. А ще вибір з двох спеціальних версій: якась Cross-модифікація в стилі легкого кросовера, або спортивна комплектація Performance з великими колісними дисками. Нарешті, розкішний салон: тут і високоякісна шкіра, і оригінальна обробка в стилі «французької розкоші», і преміальна аудіосистема Focal. Плюс унікальне оформлення центральної консолі з окремим виступаючим дисплеєм, а також оригінальні «заховані» дефлектори вентиляції. Продажі автомобіля в Україні повинні стартувати в середині-кінці осені. Ціни оголосять ближче до старту продажів.

Hyundai Staria

Несподівана новинка від «корейців» – вен Hyundai Staria, який одночасно претендує і на роль великого сімейного автомобіля, і на статус бізнес-вена. Все залежить від комплектації, оснащення, кількості місця в салоні. Hyundai Staria доступний як в 7-місцевому варіанті, так і з 9-місцевим салоном. Причому на другому ряду можуть бути встановлені незалежні роздільні «капітанські крісла» Relaxation Seat з численними регулюваннями. А ось вибору моторів немає: для України заявлений тільки 2,2-літровий турбодизель потужністю 177 к.с. Зате автомобіль виділяється відмінним рівнем оснащення: високотехнологічні світлодіодні фари, круговий огляд (що вкрай важливо при великих габаритах!), прочка 10,25-дюймових дисплеїв в салоні, безліч сучасних систем безпеки. Автомобіль недавно став доступний для замовлення, а прайс стартує з позначки близько 1060000 гривень.

Mazda 3 2.0

Нове покоління Mazda 3 отримує другий шанс разом з запуском потужної 2-літрової версії! Атмосферні 150 кінських сил і АКПП приправлені вибором типу кузова (седан / хетчбек) і декількома комплектаціями. Спочатку Україну відвідає невелика партія автомобілів, а якщо все піде за планом, то навесні приїде велика партія 2-літрових варіантів Mazda 3, Вартість автомобіля починається від 720 тис. гривень.

Nissan Qashqai

Габаритна довжина Qashgai збільшилася до 4,43 метра, база розтяглася до 2,67 метра: все це обіцяє новий рівень простору в салоні. Також салон буде дивувати кардинально новою передньою панеллю і кермом, великим 12,3-дюймовим дисплеєм в комбінації приладів, сенсорним 9-дюймовим дисплеєм на центральній консолі. Під капотом обіцяє здивувати новий 1,3-літровий турбомотор. Згідно з першою інформацією, заявлено дві версії – потужністю 140 або 158 «коней». Крім того, для нового Nissan Qashqai обіцяють гібридну версію e-Power з досить оригінальною конструкцією. Але що з цього приїде в Україну дізнаємося ближче до моменту всеукраїнського дебюту нового Nissan Qashqai.

Renault Megane FL

Седан Renault Megane пережив планове оновлення: злегка підкоригувати зовнішність, оновлений салон. А також розширена моторна гамма. Крім атмосферного 1,6-літрового 115-сильного бензинового мотора і 1,5-літровоого турбодизеля такої ж потужності в лінійці оновленого Renault Megane представлений 1,3-літровий 150-сильний мотор. Автомобілі незабаром прибудуть до дилерів, відкритий прийом замовлень, прайси вже сформовані – від 488 тис. гривень за програмою Renault Bonus (або від 538 тис. гривень при стандартних умовах покупки).

SEAT Leon

Автомобіль SEAT Leon четвертого покоління побудований на платформі MQB, як і попередник, але відрізняється кардинально зміненим зовнішнім дизайном і переробленим салоном. А ще гамою моторів: вже зараз для України заявлені бензинові мотори об’ємом 1,4-1,5 літра, серед яких гібридна версія. Також буде пропонуватися спорт-версія SEAT Leon FR з 190-сильним бензиновим двигуном і економічний 2-літровий 150-сильний турбодизель. Перша партія автомобілів незабаром надійде в дилерські центри SEAT, а також буде відкрита можливість замовлення автомобіля в бажаній конфігурації. Орієнтовні ціни – від 600 тис. грн. за автомобіль з МКПП і приблизно від 650 тис. грн. за версію з DSG.

SKODA Kodiaq

Флагманський кросовер SKODA пройшов планове оновлення. Наприклад, повністю змінилася передня частина: нові фари, вертикальна решітка радіатора, масивний високий капот. Ззаду оновлений автомобіль видають нові ліхтарі. А в салоні увагу привертає нова ЖК-панель приладів на основі 10,25-дюймовго дисплея і оригінальне 2-спицеве ​​кермо. Хоча також трапляється і 3-спицеве ​​- на спортивній версії моделі SKODA Kodiaq. І в цілому: різноманітність модифікацій є однією з ключових особливостей автомобіля. Кросовер існує з 5 або 7-місцевим салоном, пропонується в декількох комплектаціях з можливістю замовлення додаткових опцій, а також дає вибір українським покупцям з трьох різних двигунів. Основою моторної гами є 2-літровий турбодизель, який доступний в двох версіях потужності – 150 або 200 «коней». А фанатам бензину пропонується 190-сильний 2-літровий турбомотор. У будь-якому випадку: потужності буде цілком достатньо, привід завжди повний, коробка – сучасний DSG. Автомобіль вже доступний для замовлення за ціною від 840 тис. гривень.

SUZUKI Vitara Hybrid

Відомий і популярний кросовер SUZUKI Vitara кілька років тому пережив масштабне оновлення: зовнішність і салон, нові системи, в якийсь момент в гаммі моделі присутній був тільки 1-літровий двигунун, але прийшов час чергових новинок в моторній варіації. Як нескладно здогадатися з назви, під капотом встановлений гібридний силовий агрегат: основа у вигляді 1,4-літрового турбомотора плюс електродвигун ISG, який одночасно використовується як стартер-генератор. Це «м’який гібрид», який працює з окремою електричною мережею напругою 48 вольт і використовує компактні акумулятори, встановлені в салоні. Номінальна потужність турбомотора навіть трохи знизилася: було 140 к.с. – тепер заявлено 129 «коней». Однак надбавка від електромотора дозволяє істотно збільшити крутний момент (сумарно 235 Нм) завдяки чому вдалося зберегти колишню динаміку (0-100 км/год за 9,5-10,2 секунди) при досить скромною витраті палива (5,7-6,5 л. на 100 км в змішаному циклі в залежності від типу приводу). Новинка вже доступна для замовлення, ціни SUZUKI Vitara Hybrid також відомі – від 731 тис. гривень (базова версія Vitara – від 477 тис. гривень).

Volvo XC40 Recharge

Кросовер Volvo XC40 Recharge пропонує два електромотори сумарною потужністю 408 «коней», завдяки чому розгін 0-100 км/год займає всього 4,9 секунди! У той же час максимальна швидкість новинки може досягати 180 км/год, а акумулятор ємністю 78 кВтг дозволяє подолати дистанцію 418 км (відповідно до вимірів за правилами WLTP). Офіційний дебют автомобіля буде в середині вересня. Орієнтовний цінник відомий вже зараз – від 1600000 гривень.

Напевно в даній збірці зібрані далеко не всі автомобілі, які дебютують в Україні цієї осені. Адже наш ринок сьогодні досить активно розвивається, надолужуючи згаяне після карантину 2020 року.

Джерело hotline.finance
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти