Renault починає відмовлятися від моделей Logan і Sandero

На початку цього року бренд Renault заявив, що почне поступово виходити з нижнього «бюджетного» цінового сегмента ринку. Першочерговим для автовиробника стане не збільшення обсягів виробництва, а максимізація прибутку. Першим під удар потрапило сімейство Logan/Sandero.

За інформацією бразильського видання «Autos Segredos», географію продажів нового покоління «Логан» і «Сандеро» почнуть скорочувати з латиноамериканського ринку, де обидві моделі ще не встигли з’явитися. Передбачається, що замість седанів і хетчбеків Renault сконцентрується в Латинській Америці на сегменті SUV. Нещодавно там відбулася прем’єра другого покоління Duster, а незабаром до нього приєднається інший компактний паркетник, який спроектують на платформі CMF-B. З чуток, новинка може виявитися наступником Stepway.

Крім того, в найближчі роки в Бразилії почнуть виробництво середньорозмірного кросовера з 3 рядами сидінь Bigster, анонсованого на початку року маркою Dacia. Втім, обидва цих кросовера з’являться не раніше 2024-2025 року, тому найближчою прем’єрою стане оновлений пікап Duster Oroch, в основі якого лежить перше покоління Duster.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти