Китайці створили дуже дешевий великий кросовер: фото

Недорогий кросовер Dongfeng 580 вперше був представлений в 2016 році. У 2020-му він отримав планове оновлення, а тепер китайський виробник представив нове покоління моделі, зі збільшеними габаритами і за привабливою ціною.

Автомобіль отримав збільшену на 5 мм колісну базу, яка тепер становить 2785 мм. Довжина, ширина і висота складає 4720, 1865 і 1710 мм відповідно. На кузові з’явилося більше граней і виштамповок, капот став більш рівним, а лінія склa отримала інший вигин. Масивна решітка Dongfeng 580 зайняла практично всю передню частину. Вузькі фари об’єднані між собою тонкою смугою, а повітрозабірники стали вертикальними. На кормі на всю ширину розтягнулися ліхтарі, а їх додаткові секції вбудували в бампер. По периметру встановленo темний пластиковий захисний обвіс.

Кросовер пропонується з двома конфігураціями салону, в залежності від якого всередині можуть розміститися до 6 пасажирів. Сидіння мають вентиляцію і підігрів. Також в оснащення салону включили нову цифрову приладову панель і мультимедійну систему.

Під капотом розміщується 1,5-літровий турбодвигун T-GDI потужністю 184 к.с. і 300 Нм крутного моменту, який працює в парі з шестиступінчастим «автоматом». Привід доступний тільки передній.

У продаж автомобіль надійде в кінці осені, а основним ринком збуту стане Китай. Вартість починається з 15 000 доларів. Топова версія обійдеться в $ 20 000. Коли Dongfeng 580 з’явиться в інших країнах поки не відомо.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти