Volkswagen відправив у продаж суперника Renault Duster

Volkswagen Taigun був показаний в 2020 році, а цієї весни представили серійний варіант. Пізніше оголосили дату старту виробництва і початок прийому попередніх замовлень. Зараз же озвучили і ціни, передає «Твоя МАШИНА» .

Новинка побудована на платформі MQB-A0-IN, яка представляє собою здешевлену версію глобальної платформи MQB. Зовні автомобіль схожий на VW T-Cross. Довжина кросовера складає 4221 мм, ширина – 1760 мм і висота – 1612 мм при колісній базі 2 651 мм. Кліренс – 180 мм.

Модель запропонована з 1,0-літровим бензиновим TSI на 115 к.с. і 1,5-літровим TSI Evo потужністю 150 к.с. Перший варіант йде з 6-ступінчастою МКПП або АКПП, а другий – з 6-ступінчастою механічною коробкою або 7-ступінчастою DSG. Привід – виключно передній.

Модель доступна в п’яти комплектаціях. VW Taigun Comfortline – це базова версія, оснащена системою мультимедіа з 7,0-дюймовим дисплеєм, кондиціонером, кількома подушками безпеки, заднім парктроніком і 16-дюймовими колісними дисками.

У версії Highline додається камера заднього виду, бездротова зарядка для смартфона, збільшений тачскрін системи мультимедіа та сенсорний блок управління кліматом в салоні.

Версія Topline пропонує покупцеві цифрову приладову панель, систему безключового доступна і запуску двигуна, бічні подушки, шторки безпеки, круїз-контроль, датчики дощу і 17-дюймовий колісні диски.

Потім йде Volkswagen Taigun GT, обладнаний 1,5-літровим двигуном TSI Evo, спеціальними шильдиками і логотипами на кузові. Оснащення таке ж, як у Highline. Топовий варіант – це GT Plus, який включає той же, що і Topline. Але також додаються червоні гальмівні супорти і накладки на педалях.

Версія з 1,0-літровим двигуном TSI коштує 14 250 – 21 590 доларів, що можна порівняти з цінами Renault Duster. Варіант з 1,5-літровим мотором обійдеться покупцям в 20 355 – 23 750 доларів. На ринок Індії модель надійде до кінця поточного року, пізніше Taigun з’явиться в інших країнах.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти