Оновлений кросовер Nissan Kicks дебютував для китайського ринку

Модернізований Nissan Kicks надійде на ринок Китаю в цьому жовтні. Модель могла б замінити кросовер Juke або Terrano, передає «Твоя МАШИНА» .

Зараз автомобіль можна купити в Таїланді і Америці, а тепер надійшла оновлення і для китайського ринку. Проводиться кросовер на заводі Dongfeng Nissan. Оновлена ​​модель для Китаю нічим не відрізняється від кросоверів, які продаються на інших ринках. Так, машина отримала перероблену оптику на світлодіодах, бампери і збільшену радіаторну решітку. Ліхтарі Nissan Kicks в задній частині пропонуються з новою начинкою, також тепер між ними красується перемичка червоного кольору.

Китайську версію Kicks обладнали новим інформаційно-розважальним комплексом і електромеханічним ручником, а також кліматичною установкою, яка в інших країнах пропонувалася спочатку. Однак тільки в Китаї автомобіль оснащують електроприводним люком.

Під капотом встановлений виключно 1,5-літровий мотор на 122 к.с., хоча в інших країнах кросовер йде також з 1,6-літровим агрегатом. В якості трансмісії доступні МКПП і варіатор, привід – передній. Продажі оновленого Nissan Kicks в Китаї почнуться з жовтня 2021 року.

Джерело auto-portal.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти