Китайці створили дуже дешевий великий кросовер

Недорогий кросовер Dongfeng 580 вперше був представлений в 2016 році. У 2020-му він отримав планове оновлення, а тепер китайський виробник представив нове покоління моделі за привабливими цінами.

Новинка отримала збільшену на 5 мм колісну базу, яка тепер становить 2785 мм. У довжину автомобіль досягає 4720 мм, в ширину – 1865 мм, а в висоту – 1710 мм. На кузові з’явилося більше граней і виштамповок, капот став більш рівним, а лінія склa отримала інший вигин. Масивна решітка радіатора зайняла практично всю передню частину. Вузькі фари об’єднані між собою тонкою смугою, а повітрозабірники стали вертикальними. На кормі на всю ширину розтягнулися ліхтарі, додаткові секції яких вбудували в бампер. По периметру встановлено темний пластиковий обвіс.

Dongfeng 580 пропонується з двома конфігураціями кабіни, в залежності від якої всередині зможуть розміститися до 6 чоловік. Сидіння комплектуються вентиляцією і підігрівом. Також в салоні є нова цифрова приладова панель і мультимедійна система.

У рух нове покоління кросовера призводить 1,5-літровий турбодвигун T-GDI потужністю 184 кінських сил і 300 Нм крутного моменту, який працює в парі з шестиступінчатим «автоматом» і переднім приводом.

Ціна автомобіля починається з 15000 доларів, а топова версія обійдеться в 20 000 $. У продаж автомобіль надійде в кінці осені, а основним ринком збуту стане Китай. Чи з’явиться новинка на інших ринках поки невідомо.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти