В Україні засвітився вінтажний Land Cruiser

У Києві на нещодавньому технічному фестивалі OldCarLand 2021 був представлений Toyota Land Cruiser 70 від реставраційної майстерні Vintage Motors

Позашляховик був представлений в такому стані, наче щойно вийшов з заводського конвеєра. Дана модель почала випускатися ще в 1984 році і прийшла на зміну 40-й серії.

Автомобіль отримав більш просторий і функціональний кузов. До двох варіацій кузова (закритого і відкритого) додався ще один із стеклопластиковим верхом. Розмір колісної бази варіювався від 2310 до 3180 мм.

У Києві показали машину ще c передньою залежною підвіскою на листових ресорах (з 1999 року ресори були замінені гвинтовими пружинами).

Спочатку на Toyota Land Cruiser 70 встановлювалися 4-циліндрові двигуни – або 3,4-літровий бензиновий на 98 к.с., або 4,0-літровий дизель на 155 кінських сил, які працювали в парі з 5-ступінчастою КПП. Надалі під капотом з’явилися 5-ти і 6-циліндрові бензинові і дизельні мотори. На експорт також пропонувалася 4,5-літрова V-подібна дизельна «вісімка». Привід на передні колеса – жорстко підключаємий. Деякі моделі оснащувалися міжосьовим і міжколісним (на задній осі) диференціалами, а також був понижений ряд передач.

Фахівці Vintage Motors особливу увагу приділили інтер’єру. Тут представлена ​​рідна касетна магнітола, а над нею – ефектні шкали висотоміра і кренометра. Зліва від керма, поруч з кнопкою «аварійки» знаходиться клавіша включення роздавальної коробки.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти