Що собою являє китайський кросовер за $ 9000 без ДВЗ

Кросовер Geometry EX3 – це електромобіль, який входить до складу концерну Geely. Новинка отримала широку решітку з вертикальними ламелями, світлодіодну оптику і бампер з великим повітрозабірником. На кормі встановлений спойлер, а по периметру кузова є темний обвіс. Дах виготовлений в чорному кольорі.

У довжину електрокроссовер досягає 4005 мм при колісній базі 2480 мм. Висота і ширина рівні 1575 і 1760 мм відповідно. Салон електрокара просторий і комфортний, тут можуть розміститися до п’яти чоловік. Об’єм багажника становить 500 л, а при складених сидіннях другого ряду – 1050 л. Також є 26 відсіків для зберігання дрібниць.

Усередині є 10,25-дюймова цифрова приладова панель і мультимедійна система Geely G-Link з 8-дюймовим сенсорним екраном і голосовим управлінням. Також є Wi-Fi, камери кругового огляду і дві подушки безпеки. Для обробки салону був використаний міцний текстиль і штучна шкіра, які доповнюють вставки із замші.

У рух EX3 призводить один електромотор, потужністю 94 к.с. і 180 Нм крутного моменту. Батарея на 37,23 кВтг забезпечує запас ходу в 322 км. Електрокар вже доступний до замовлення в Китаї за ціною від 9200 доларів. Пізніше компанія планує продавати електрокроссовер і на інші ринки.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти