Chevrolet розкрив дату дебюту нової версії Corvette

Компанія Chevrolet оголосила про дебют більш потужного варіанту моделі Corvette з приставкою Z06. Крім дати офіційної презентації, виробник поділився знімком новинки без камуфляжу.

Судячи з фото, від стандартного суперкара Corvette Z06 відрізняється переднім бампером, з іншим за формою повітрозабірником і агресивнішим сплітером, модернізованою решіткою радіатора, накладками на пороги і переробленими бічними повітроводами.

Фотографій задньої частини автомобіля немає, але прототипи моделі, які були помічені на Нюрбугрингу, отримали чотири патрубки вихлопної системи і ефектний бампер. За неперевіреною інформацією, в рух суперкар буде приводити 5,5-літровий бензиновий двигун V8, потужністю 617 кінських сил, в парі з трансмісією від Tremec.

Презентація новинки запланована на 26 жовтня цього року. Пізніше виробник представить варіанти ZR1, Zora і E-Ray. Перший з них покажуть в 2023 році. Модель буде 900-сильним гібридом і отримає повний привід. Роком пізніше дебютує E-Ray, який буде приводити в рух електрична силова установка, а в 2025 році на ринок вийде Zora, потужність якої становитиме 1000 к.с.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти