В Subaru показали свій перший електрокросовер

Компанія Subaru показала перший відеотізер електрокара Solterra. У розробці моделі брала участь марка Toyota, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

На тізері можна розгледіти деякі деталі екстер’єру: бумерангоподобние задні ліхтарі, відразу два компактних спойлера по сторонам стику даху і двері багажного відсіку, а також головний світлотехніку. Кожна фара складається з чотирьох світлодіодних блоків.

Цифрова приладова панель в салоні винесена до лобового скла. Також є глянцева центральна консоль, яка складається з вертикальної і горизонтальної частин, плавно перетікають одна в одну. На вертикальній знаходиться великий дисплей системи мультимедіа, а в нижній розташовуються тачпад, набір сенсорних кнопок і селектор трансмісії.

Передбачається, що дизайн Subaru Solterra буде дуже схожий на електромобіль Toyota, який дебютував в квітні. Він знаходиться на стадії концепту і носить позначення bZ4X. У цій же машини Subaru запозичить шасі і набір моторів, хоча технічні характеристики ще невідомі. Обидві моделі представлять в 2022 році, проте Toyota покаже свій електрокар першої.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти