В Україні засвітився новий Porsche в рідкісному ювілейному виконанні

Список ексклюзивних спорткарів в Україні поповнився ще однією моделлю – в Києві з’явився Porsche Boxster 25 Years. Автомобіль випустили на честь ювілею, передає «Твоя МАШИНА» .

Про Porsche Boxster 25 Years мріє кожен фанат бренду. Версія приурочена до 25-річчя моделі, а випущено всього 1250 примірників. Прем’єра відбулася тільки 21 вересня, тому з конвеєра зійшли поки не всі машини.

В основу автомобіля ліг заряджений 718 Boxster GTS 4.0. Обидві моделі оснащені 4,0-літровою атмосферної «шісткою» на 400 к.с. і 420 Нм, до якого йде 6-ступінчаста МКПП або «робот» з двома зчепленнями. Також машини відразу обладнані cпорт-пакетом Sport Chrono, адаптивною підвіскою PASM і функцією векторизації крутного моменту PTV, посиленою механічним диференціалом підвищеного тертя в задній осі.

Звичайно ж, у моделей різні салони і екстер’єри. Так, Porsche Boxster 25 Years можна дізнатися за ексклюзивним сріблястому забарвленню GT Silver Metallic, також доступні чорний Deep Black Metallic і білий Carrara White Metallic. Звертають на себе увагу коричневі акценти відтінку Neodyme, іменні шильдики, а також глянцеві патрубки вихлопу. Є ще одна особливість: пробка паливного бака, зроблена під алюміній.

Дах зроблено з тканини червоного кольору, салон оформлений в бордових відтінках. Також можна вибрати дизайн в чорному кольорі. Крім того, в салоні присутні алюмінієві вставки.

Porsche Boxster випускається з 1996 року, з тих пір було випущено 357 тис. Примірників. У Німеччині Porsche Boxster 25 Years коштує від 95 тис. Євро. В Україні звичайний 718 Boxster GTS 4.0 можна купити від 3 млн грн.

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти