Нацполіція планує закупити 46 нових кросоверів на суму 24 млн гривень

Національна поліція України має намір закупити 46 легкових автомобілів спеціального призначення типу універсал (кросовер). Відповідна заявка зареєстрована на сайті державних закупівель ProZorro.

У поданій заявці на тендер зазначено два лоти. Відповідно до неї, в комплектацію 23 кросоверів повинні входити аналогово-цифрові радіостанції, світлодіодні панелі-балки синьо-червоного кольору і гучномовний пристрій. Друга партія машин спеціального призначення (також в кількості 23 одиниць) повинна комплектуватися сигнальним світлодіодним маячком синього кольору на магнітній основі. Очікувана сума першої заявки становить 12600000 гривень, а другої – 11400000 грн. Тобто кожен кросовер обійдеться в 547 826 і 495 652 гривень відповідно. Загальна сума закупівлі складе 24067000 гривень. Торги відбудуться 10 жовтня. Поставити автомобілі відомству мають не пізніше 10 грудня цього року.

Моделі і марки транспортних засобів в заявці не вказані. Замовник тільки уточнив, що вони повинні бути 2021 випуску, оснащені двигуном внутрішнього згоряння і відповідати екологічному стандарту не нижче Євро-5. Колір кросовера – білий, а салон повинен бути розрахований на 5 осіб. У комплектацію повинні входити кондиціонер і протиугінна система.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти