Партія нових Chevrolet Corvette C8 згоріла прямо біля заводу GM

У США відразу кілька примірників Chevrolet Corvette C8 не доїхали до своїх власників, так як згоріли в дорозі прямо на автовоз, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Сталося це недалеко від Нешвілла, штат Теннессі, причому в 30 хвилинах їзди від заводу GM в Боулінг-Грін (Кентуккі), де і виробляється модель. Судячи з кадрів, займання сталося в кабіні тягача, причини ще не відомі. Потім вогонь перекинувся на причіп з зачохленими спорткарами.

Всього в автовоз знаходилося 10 автомобілів, 4 з яких постраждало. Решта 6 машин були в іншій частині причепа, який встигли від’єднати.

Спочатку полум’я охопило Корветт у верхній частині лафета, потім вогонь перекинувся на стоїть позаду спорткар. В результаті від обох машин залишилися буквально вугілля. Потім полум’я дійшло до синього примірника – у авто повністю вигоріла передня частина. Останньою постраждала машиною став білий Корветт, який знаходився на нижньому ярусі. Автомобіль розчавило частиною платформи, яка обвалилася через високу температуру. Водій не постраждав.

До слова, Chevrolet Corvette C8 зараз в дефіциті, так як попит значно перевищує пропозицію. У США модель в кузові купе коштує від 62 195 доларів, а ціна на машину у версії кабріолет починається від 69 695 долларов.

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти