Умілець зібрав електровелосипед на 20-дюймових автомобільних колесах

Автор YouTube-каналу зробив електричний велосипед. Однак замість стандартних коліс у транспортного засобу встановлено колеса Mercedes-AMG, передає «Твоя МАШИНА» .

Основою послужила втулка зі старого трюкового велосипеда. Інженер використовував деталі вилки, кермо, зірку, ланцюг і інші запчастини від велосипеда. Однак довелося кардинально переробити конструкцію, щоб компенсувати відсутність центральної осі в автомобільних колісних дисках.

20-дюймові автомобільні колеса прикріплені до рами тільки з одного боку. Силова установка складається з двох двигунів від ховерборд. Потужність потрібна чимала, адже одна тільки рама важить близько 75 км. Таким чином, два 36-вольтів мотора з’єднані разом і видають-350 Вт.

Велосипед оснащений двома батареями: на 48 В і: 72 000 мАг. Вони упаковані в один блок, роль якого виконує стеклопластіковий контейнер. Він встановлений за сидінням і прикріплений спеціальної зварної конструкцією, яка є частиною рами і на якій також тримається контролер.

Під час тестових заїздів творець зміг досягти 45 км / год. Однак добре велосипед їде тільки по прямій – на поворотах відчувається брак маневреності. Адже автомобільні шини просто не призначені для таких розворотів під кутом.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти