У Дубаї презентували найбільший позашляховик Lexus: фото і відео

В ОАЕ представили нове покоління позашляховика Lexus LX. На ринок модель надійде на початку наступного року, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Компанія зберегла традиційну рамну конструкцію кузова, але побудована модель тепер на платформі GA-F. Це рішення зменшило масу приблизно на 200 кг.

Новинка буде доступна у версіях LX 600 і LX 500d. Перша оснащена 3,5-літровим бензиновим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом на 415 к.с., друга – таким же агрегатом, але об’ємом 3,3 літра. Обидва варіанти обладнані гальмівною системою з електронним управлінням і електропідсилювачем керма.

Вперше компанія встановила подвійний дисплей, що складається з 12,3-дюймового верхнього і 7-дюймового нижнього екранів. Також це перша модель бренду, що отримала функцію Back Underfloor View. Вона відображає на екрані область, що знаходиться під задньою частиною автомобіля.

Вперше виробник впровадив функцію запуску двигуна відбитком пальця. Це знижує ризик викрадення автомобіля.

Дах автомобіля зроблена з легкого алюмінію, що знизило центр ваги і полегшило вага на 200 кг. Також вперше застосовані клейові з’єднання кузова. Висота і положення кузова регулюються за рахунок підвіски з активним контролем висоти (AHC).

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти