Опубліковані перші зображення Mazda CX-50

У мережі опублікували перші патентні зображення нового кросовера Mazda СХ-50. На їх основі дизайнери вирішили зобразити зовнішність автомобіля, передає «Твоя МАШИНА» .

Днями відбувся анонс розширення лінійки кросоверів. Компанія Mazda представить моделі CX-60, CX-70, CX-80, CX-90, а незабаром покаже компактний СХ-50. На конвеєр заводу в штаті Алабама кросовер відправиться в січні 2021 року. Це спільне з Toyota підприємство, де вже випускається Corolla Cross для США.

На початку тижня показали патентні зображення СХ-50. На них видно, що передня і задня частина моделі буде виконана в актуальною стилістиці бренду, а решітка радіатора стане ширшою. Автомобіль отримає менше витягнуті фари в порівнянні з СХ-5. Також з’явиться оригінальний бампер з вбудованими вузькими горизонтальними смужками поворотников.

Найголовніша відмінність від СХ-5 – це колісні арки квадратної форми, які нагадують MX-30. Також на зображеннях можна помітити задні бічні віконця трохи іншої форми.

Про технічне оснащення інформації немає. Швидше за все, машину покажуть в наступному місяці на Міжнародному автосалоні в Лос-Анджелесі. Передбачається, що модель буде продаватися тільки в США.

При цьому СХ-5 залишиться в модельному ряду. Нове покоління моделі буде побудовано на новій «поздовжньої» платформі, а під капотом встановлять 6-циліндровий двигун.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти