Компанія Renault придумає для своїх кросоверів нові назви

Назви кросоверів Renault Kadjar та Koleos залишаться у минулому, передає «Твоя МАШИНА»

Компактний паркетник Renault Captur знайшов великий попит у Європі, чого не скажеш про інші моделі марки. Так, Renault Kadjar продається вдвічі гірше, ніж споріднений Nissan Qashqai або Peugeot 3008: за 2020 рік у Європі було продано 64 136 та 125 000 автомобілів відповідно. А продажі великого Renault Koleos зовсім провалилися: 6916 проданих авто за 2020 рік, а в період пандемії продажі досягли всього 19 машин на рік. Але компанія із сегменту йти не збирається і вже розробляє нові моделі.

Це будуть нові покоління тих самих автомобілів, але без старих назв. Імена ще не названі, відомі лише індекси. Спадкоємця Kadjar, який поки що позначається індексом HHN, покажуть уже влітку 2022 року. Автомобіль все ще схожий на Nissan Qashqai, але не так очевидно: кросовер отримає оригінальний кузов.

Потім навесні 2023 року буде представлений спадкоємець Koleos, позначений поки що індексом DHN. Автомобіль буде трирядним, і тому модель замінить також актуальний мінівен Renault Espace. Подібний кросовер стане флагманом марки у Європі.

2024 року вийде купеподібний кросовер з робочим індексом RHN, який не має аналога в нинішній гамі. Швидше за все модель отримає цікаву назву. Також компанія випустить ще один кросовер, але вже електричний. Він має заводський код HCB і очікується восени 2023 року.

За попередніми даними, електрокар називатиметься Renault Scenic E-Tech, оскільки актуальний Scenic залишиться без прямого спадкоємця. Залишиться і спорідненість з Megane: новий кросовер буде уніфікований з хетчбеком Renault Megane E-Tech, який нещодавно дебютував.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти