Kia Sportage отримав версію з підвищеною прохідністю

У Кореї та Європі вже представили Kia Sportage п’ятого покоління, і зараз автомобіль вийшов на ринок США. Там кросовер продаватиметься у позашляховій версії з іншою лінійкою двигунів, повідомляє «Твоя МАШИНА».

І зовні, і всередині новинка повністю ідентична оригінальній моделі. Хоча відмінності все-таки є: асиметрична консоль має масивний важіль перемикання передач в стилі дросельної заслінки, а у стандартного кросовера встановлений диск, що обертається.

За планами виробника модифікація X-Pro має бути аналогом Subaru Wilderness та Honda TrailSport. Тобто позашляхова версія моделі буде оснащена повним приводом, синтетичною шкіряною оббивкою сидінь SynTex та спеціальним обладнанням.

Sportage X-Pro отримав також світлодіодні протитуманні фари, як опція йдуть світлодіодні проекційні фари. Також автомобіль обладнаний обігрівом вітрового скла, передніми вентильованими сидіннями у версії X-Pro Prestige та перемикачем режиму місцевості з чотирма програмами – Normal, Sport, Smart, Snow.

Встановлено 17-дюймові матово-чорні колеса із позашляховими шинами BF Goodrich. Також доступний 2,5-літровий атмосферний двигун на 190 к.с., що працює в парі з 8-ступінчастою АКПП. Повний привід доповнений диференціалом колісної бази та електрогідравлічною муфтою. Порівняно зі стандартною моделлю, кліренс збільшено на 38 мм.

До списку оснащення також входять мультимедійна система з підтримкою Android Auto та Apple CarPlay, Amazon Alexa та Google Assistant, бездротова зарядка смартфона, музика Harman Kardon, а також система дистанційного керування автомобілем через програму Kia Access.

Серед електронних помічників є круїз-контроль, система безпечного відчинення дверей, моніторинг мертвих зон для запобігання зіткненню, помічник з управління рухом та інші.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти