В Україні дебютує нове покоління популярного японського кросовера

Нове покоління Nissan Qashqai має з’явитись в українських автосалонах вже у листопаді 2021 року.

Кросовер отримав нову платформу, завдяки чому збільшилася висота, довжина та ширина автомобіля. Новинку легко впізнати за «рубаними» формами кузова, двоярусною оптикою з вузькими фарами та збільшеною решіткою радіатора.

Об’єм багажника збільшився на 50 літрів, а п’яті двері тепер можна відчинити без допомоги рук.

Автомобіль комплектується покращеною системою ProPilot, яка вміє самостійно розганятися та гальмувати, а також використовувати дані навігатора.

У салоні кросовера з’явився 9-дюймовий екран мультимедійної системи, що підтримує Apple CarPlay, Android Auto та Google Assistant, а також цифрова панель приладів з 12,3-дюймовим дисплеєм. Як опція доступний 10,8-дюймовий проекційний дисплей. Також є штатний навігатор з 3D-картами та роз’ємами USB для зарядки гаджетів ззаду та спереду.

Які двигуни будуть представлені у нас достеменно невідомо, але в Європі під капотом Qashqai може розташовуватися 1,3-літровий бензиновий мотор, який розвиває у поєднанні з електричним помічником 140 або 157 кінських сил. Кросовер зі 140-сильним двигуном йде тільки з переднім приводом і шестиступінчастою “механікою”. Також у лінійці може з’явитись силова установка e-power. Вона включає 1,5-літровий бензиновий двигун, який не пов’язаний з колесами і відіграє роль генератора, що живить електромотор. Віддача такої установки складає 190 кінських сил і 330 Нм моменту, яка будe передаватися через варіатор на всі чотири колеса.

Для повнопривідного кросовера є п’ять режимів руху: Standard, ECO, Sport, Snow і Off-Road. Завдяки новій муфті час спрацьовування системи під час пробуксування зменшився вп’ятеро – до 0,2 секунд.

Джерело cardiagram.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти