Subaru вивела на тести новий Crosstrek

Фотошпигуни поділилися знімками та відео з випробуваннями нового Subaru Crosstrek. За межами Північної Америки модель відома під назвою XV. Актуальна версія випускається з 2017 року, і тепер настав час оновлення, передає «Твоя МАШИНА».

Тим не менш, про нову генерацію виробник поки що нічого не говорить. Натомість у Мережі з’явилися фото та відео з випробувань закамуфльованої моделі, що проходять у США. На диво, автомобіль не доповнили фальшивими панелями, що дозволяє чіткіше уявити дизайн новинки.

За формою машина дуже схожа на актуальний Crosstrek/XV за рахунок вертикального лобового скла та витончених задніх дверей. Якщо розглянути кузов більш детально, можна також помітити третє скло, що піднімається вгору, як у першого і наступного поколінь цієї моделі. На відео добре помітний С-подібний малюнок кормових ліхтарів – фішку останніх автомобілів Subaru. У передній частині трохи проглядає головна оптика. Швидше за все, фари тонкі та з’єднані з ґратами.

Деякі стверджують, що новинка буде виконана у стилістиці концепту Viziv Adrenaline, який був показаний на Женевському автосалоні у 2019 році. Крім екстер’єру, на відео можна побачити частину салону: верхню частину вертикального екрану інформаційно-розважального комплексу. Можливо, машина отримає панель приладів від WRX.

Офіційно модель представлять у 2022 році, а у продаж Subaru Crosstrek/XV надійде у 2023 році.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти