Новинка за $4700: дешевий електромобіль Chery підірвав ринок

У продаж надійшов бюджетний електромобіль Chery QQ, позначений індексом «Ice Cream», передає «Твоя МАШИНА».

Прийом попереднього замовлення вже відкрито, і в перший день надійшло 63 тис. заявок, а понад 16 тис. осіб уже сплатили замовлення. Для просування новинки компанія запустила у Китаї цілу екосистему під назвою iCar. Це ж ім’я мають шоуруми, яких відкрито понад 1300 пунктів. Вони можна замовити електромобіль чи оформити щомісячну передплату оренду.

Електромобіль має незграбний тридверний кузов з високою віконною лінією і характерними выштамповками. Також Chery QQ отримав маленькі коліщатка та світлодіодну оптику. Габарити машини дуже компактні: 2980х1496х1637 мм при колісній основі 1960 мм. На вибір є шість забарвлень кузова пастельних відтінків. Салон також виглядає просто та утилітарно. Кольоровий дисплей поєднує функції шкали приладів та екрана мультимедійної системи з радіо та MP3-плеєром.

Рухає електромобілем мотор на 27 к.с., який живиться від літій-залізофосфатного акумулятора. Інші показники не розголошуються. Очікується, що автомобіль може розвивати до 100–130 км/год, а одного заряду вистачає на 120–170 км.

Продажі в Китаї розпочнуться до кінця листопада. Базову версію можна буде купити за 4700 доларів, а укомплектований варіант – за 6900 доларів.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти